فروش و نصب انواع شومینه الکلی، برقی، دیواری، گازی، معلق، آویزان، اتانولی و باربیکیو

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

شومینه گازی و شومینه گازی دیواری

شومینه گازی و شومینه گازی دیواری

در موقعیت هایی که تامین گاز به عنوان سوخت شومینه میسر است، شومینه گازی انتخابی مناسبند. این شومینه ها را میتوان درون شومینه های دیگری که غیرفعال کرده بودید قرار دهید تا از همان قالب قبلی استفاده کرده باشید. این شومینه ها از نظر هزینۀ مصرف انرژی بسیار مرقوم به صرفه ترند؛ زیرا برای روشن کردن شومینه گازی میتوانید از گاز طبیعی شبکه گاز شهری استفاده کنید و یا کپسول حاوی پروپان به آن وصل کنید.

شومینه گازی دیواری

با این شومینه  گرچه مصرف انرژی کمتری دارند؛ ولی گرمای بیشتری دریافت میکنید. در این شومینه ها معمولا هیزم مصنوعی غیرقابل اشتعال، طوری سایر اجزا را پوشش داده اند که بیننده، صرفا هیزم و رقص شعله های آتش را مشاهده کند و مثلا خروجی دودکش قابل تشخیص نباشد. نصب این نوع شومینه ها نیز بسیار کم هزینه است؛ مخصوصا اگر مدل شومینه گازی دیواری را انتخاب نمایید. به جای نصب به صورت سنتی باز یا بسته، حالت شومینه آویزی یا رومیزی، میتوان این شومینه ها را روی دیوار نصب کرد تا فضایی اشغال نگردد.

بسته به نوع شومینه گازی دیواری، میتوان برای آنها دودکشی تعبیه کرد. ولی مدل های بدون دودکش نیز کاملا ایمن بوده و مناسب فضای اطراف انتخاب میگردند. معمولا این شومینه ها از نظر خروج گازهای انتشاری، میتوانند با دودکش یا بدون آن باشند. در مدل های  شومینه بدون دودکش، از سوختن گاز شومینه، دی اکسید کربن و بخار آب تولید می شود و به همراه گرما به صورت بی خطر وارد اتاق میگردد و در مرطوب شدن هوای فضای منزل نیز موثر است.

شومینه گازی دیواری

اگرچه شومینه بدون دودکش ایمن اند و آلاینده های خروجی با حبس شدن در داخل، توسط شعله ها می سوزند، اما بهتر است برای مکانهای بسته و کوچک، برای شومینه دودکش تعبیه شود و اگر این کار امکان پذیر نبود، نوع دیگری از شومینه ها مخصوصا برقی دیواری انتخاب گردد. 

روش های نصب شومینه گازی

روش های نصب شومینه گازی نیز بسیار کم هزینه است؛ مخصوصا اگر مدل شومینه گازی دیواری را انتخاب نمایید. به جای نصب به صورت سنتی باز یا بسته، حالت  شومینه آویزان یا رومیزی، میتوان این شومینه ها را روی دیوار نصب کرد تا فضایی اشغال نگردد. بسته به نوع شومینه گازی دیواری، میتوان برای آنها دودکشی تعبیه کرد. ولی شومینه بدون دودکش نیز کاملا ایمن بوده و مناسب فضای اطراف انتخاب میگردند.

 سوالی که گاها در این زمینه پرسیده می شود این است که آیا می توانیم خودمان شومینه را نصب کنیم؟

 پاسخ به این سوال کمی مشکل است. زیرا بستگی به این دارد که میزان تجربه شما چقدر است، چه ابزارهایی در اختیار دارید، و نوع نصب چگونه است. گاهی نصب یک شومینه گازی، یک راه اندازی ساده بوده و فقط کافی است چند اتصال مهم برقی یا گازی انجام شود. ولی در برخی موارد دیگر، نصب شومینه داخل دیوار نیازمند بستر مناسب و تغییر شاکلۀ دیوار می باشد. بدین منظور بهتر است با استفاده از یک متخصص، شومینه را ایمن و زیبا در جای مناسب نصب نمایید.

منبع :شومینه گازی

 

۲۵ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۱:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اکبر ممی پور

شومینه برقی و شومینه برقی دیواری

شومینه برقی و شومینه برقی دیواری

آتش برقی در سال 1912 اختراع شد و در دهه 1950 به محبوبیت رسید. ولی بیشتر آتش های برقی با ظاهر شعله مانند خود از 1980 وارد بازار گشته و از همان زمان مورد استقبال مردم واقع شدند و در سال های بعدی از این شعله ها در شومینه ها نیز استفاده شد.

 اگرچه یک شومینه برقی الزاما شعله الکتریکی ندارد؛ اما در اغلب مدل ها این جلوۀ نوستالژیک تعبیه می شود. از محبوب ترین انواع شومینه ها، شومینه برقی می باشند. این شومینه ها سیم پیچ هایی دارند که با داغ شدن، اطراف را گرم می کنند و در بسیاری مدل ها یک فن داخل آنهاست تا این گرما را بهتر به بیرون شومینه انتقال یابد.

در واقع این شومینه شعله ای ندارند؛ ولی با روش های مختلف، ظاهر وجود شعله در آنها رعایت شده استو به جز شعله، معمولا هیزم های مصنوعی هم در آنها قرار دارد تا ظاهر نوستالژیک آنها را برایتان به ارمغان آورد.

از نکات جالبشان هم این است که وقتی به گرما نیازی ندارید و شومینه را باید خاموش کنید، همچنان ظاهر یک شومینه روشن در خانه تان وجود دارد.برخی مدل ها نیز کنترل از راه دور دارند که اگر چنین امکانی برایتان مهم است، شومینه برقی بهترین انتخاب خواهند بود.

شومینه برقی دیواری

همچنین برای مواردی که نمیتوانید زیاد هزینه کنید، شومینه برقی کم هزینه ترین نوع شومینه اند. زیرا هم خودشان ارزان ترند و هم نصب بسیار آسانی دارند؛ مخصوصا اینکه نیاز به سیستم تهویه یا تخلیه ندارند.

از زحمت تهیه هیزم هم آسوده می شوید و دوده ای وجود ندارد که بخواهید تمیز کنید. خیالتان هم راحت تر خواهد بود که کودکان گرفتار شعلۀ آتشی نمی شوند. همچنین این شومینه برای اماکنی انتخاب می شوند که افراد از نظر تنفسی جزو گروه های حساس اند و با سایر انواع شومینه ها راحت نیستند.

اگر در خانه کودک دارید و یا عادت دارید از حیوانات خانگی نگهداری کنید، شومینه برقی را بیشتر مد نظر داشته باشید. بسیاری از مدل های شومینه برقی جهت شبیه سازی شعله های یک شومینۀ سنتی، از چراغ های مخصوص LED بهره میبرند.نصب شومینه برقی دیواری نیز آسان است. 

به علاوه، این کار باعث می شود تا فضای کمی اشغال شود و در خانه ها و آپارتمان های کوچک، این نوع شومینه ها فوق العاده خواهند بود. در مکان های عمومی هم به دلیل مزایای مختلف، از شومینه های برقی دیواری به وفور استفاده می شود.

شومینه برقی دیواری

با دارا بودن انواع مدل ها، مطمئنا میتوانید استایلی که مطابق میلتان و مناسب دکور خانه تان است را پیدا کنید. برای انواع کمد یا طاقچه، میز تلوزیون و میزغذاخوری، مدلهای شومینه برقی ساخته شده اند.از نظر قیمت، شومینه برقی از شومینه گازی ارزان ترند و از 100 دلار تا 2500 دلار، بازۀ قیمتی آنهاست.

مزایای شومینه برقی و برقی دیواری

یکی از مهمترین مزایای شومینه برقی و شومینه برقی دیواری، امکان استفاده از آن ها در 4 فصل است. بیشتر شومینه ها در فصول گرم کاربردی ندارند. اما شومینه های برقی به دلیل داشتن شعله های شبه واقعی، می توانند در فصول گرم نقش دکور و زیبایی را به عهده بگیرند تا دکوراسیون شما با خاموش شدن شومینه خلل ظاهری به خود نگیرد.

 برخی مدل ها نیز کنترل از راه دور دارند که اگر چنین امکانی برایتان مهم است، شومینه برقی بهترین انتخاب خواهد بود. همچنین برای مواردی که نمیتوانید زیاد هزینه کنید، شومینه برقی کم هزینه ترین نوع شومینه اند. زیرا هم خودشان ارزان ترند و هم نصب بسیار آسانی دارند؛ مخصوصا اینکه نیاز به سیستم تهویه، تخلیه یا دودکش ندارند.

 از زحمت تهیه هیزم هم آسوده می شوید و دوده ای وجود ندارد که بخواهید تمیز کنید. خیالتان هم راحت تر خواهد بود که کودکان گرفتار شعلۀ آتشی نمی شوند. همچنین این شومینه ها برای اماکنی انتخاب می شوند که افراد از نظر تنفسی جزو گروه های حساسند و با سایر انواع شومینه ها راحت نیستند. اگر در خانه کودک دارید و یا عادت دارید از حیوانات خانگی نگهداری کنید، شومینه برقی را بیشتر مد نظر داشته باشید.

نصب شومینه برقی و شومینه برقی دیواری

نصب شومینه برقی و شومینه برقی دیواری نیز آسان است. این نصب آسان همچنین به گونه ای است که باعث می شود تا فضای کمی اشغال شود و در خانه ها و آپارتمان های کوچک، این نوع شومینه ها فوق العاده خواهند بود. 

در مکان های عمومی هم به دلیل مزایای مختلف، از شومینه برقی دیواری به وفور استفاده می شود. با دارا بودن انواع مدل ها، مطمئنا میتوانید استایلی که مطابق میلتان و مناسب دکور خانه تان است را پیدا کنید. برای انواع کمد یا طاقچه، میز تلوزیون و میزغذاخوری، مدل های شومینه برقی ساخته شده اند.

 تعمیر شومینه برقی و شومینه برقی دیواری

تعمیر شومینه

این شومینه ها معمولا 15 الی 20 سال عمر مفید دارد. البته کیفیت ساخت و همچنین نگهداری آن ها می تواند این عدد را تحت تاثیر قرار دهد. بهتر است در کنار مرقوم به صرفه بودن، محصولی با کیفیت مطلوب بخرید تا از تعویض و تعمیر آن تا مدت ها بی نیاز شوید.

 نگهداری از شومینه برقی ملزومات خاصی ندارد؛ اما می توان اشاره کرد که از وارد شدن آب به داخل دستگاه تا حد امکان جلوگیری کنید و به جای آن که 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته بدون وقفه آن را روشن نگه دارید، هر روز چندین مرتبه آن را خاموش کنید تا خنک شود. گاهی ظروف غذا یا قوری چای و قهوه روی این دستگاه ها قرار می گیرند تا گرم شوند. 

چنین اقدامی به خودی خود ایراد ندارد؛ اما باید در نظر داشت که اجسام سنگین در طولانی مدت می توانند به عملکرد شومینه برقی یا ظاهر آن آسیب بزند. در مورد شومینه برقی دیواری نیز همین قاعده برقرار است و نباید اجسامی را به آن تکیه داد که ظاهر آن را خدشه دار کند. 

با این وجود تعمیر این شومینه ها با هزینۀ معقول امکان پذیر است و می توان قطعات آن را تعویض نمود. همچنین برای برخی مدل های شومینه برقی و برقی دیواری، چارچوب و پیکره های جداگانه ای به فروش می رسند تا اگر بدنۀ شومینه برقی شما آسیب دیده یا صرقا از روی تنوع قصد تغییر ظاهر آن را دارید، این سازه ها را جداگانه تهیه و اضافه کنید.

در برخی موارد، کاربران سایر انواع شومینه خصوصا شومینه هیزمی، استفاده از آن را متوقف می کنند. بیشترین دلیل این امر دشواری تهیه هیزم طبیعی است. برخی معایب شومینه های دیگر با شومینه برقی و  شومینه برقی دیواری قابل رفع است. 

در نتیجه، در این موارد متخصصان این صنعت توصیه می کنند تا در همان محل شومینۀ قدیمی، شومینه برقی نصب شود تا دوباره شومینه شما فعال گردد؛ بدون آنکه دشواری های سابق را تجربه کنید.

در برخی موارد، کاربران سایر انواع شومینه خصوصا شومینه هیزمی، استفاده از آن را متوقف می کنند. بیشترین دلیل این امر دشواری تهیه هیزم طبیعی است. برخی معایب شومینه های دیگر با شومینه برقی و شومینه برقی دیواری قابل رفع است. 

در نتیجه، در این موارد متخصصان این صنعت توصیه می کنند تا در همان محل شومینۀ قدیمی، شومینۀ برقی نصب شود تا دوباره شومینه شما فعال گردد؛ بدون آنکه دشواری های سابق را تجربه کنید.

چرا شومینه برقی را انتخاب کنیم؟

این شومینه ها صدای چندانی ندارند و تنها بخشی که ممکن است صدایی تولید کند فن آن است؛ اما این صدا زیاد نیست. با این وجود چند قدم را می توانید برای کاهش صدای انواع شومینه به کار ببندید.

 ابتدا تمامی اتصالات را محکم کنید. زیرا تکان خوردن و لرزه می تواند صدا را بیشتر کند. مثلا در مورد شومینه برقی دیواری، بازوهای نگه دارندۀ شومینه را محکم کنید.

 در قدم بعدی، فن را تمیز کنید. در تمام لوازم خانگی، فن ها پس از مدتی جرم می گیرند که امری اجتناب ناپذیر است. وجود این آلودگی ها می تواند صدای فن را بیشتر کند.

آیا می توان شومینه برقی را روی فرش قرار داد؟

شومینه برقی

بله. قرار دادن شومینه برقی روی فرش و قالی، مشکلی ایجاد نمی کند. در واقع می توان آن ها را روی هر سطحی قرار داد. حتی تکیه دادن مستقیم آن ها به دیوار نیز منعی ندارد.

آیا می توان شومینه برقی را روی فرش قرار داد؟

بله. یکی از مزیت های شومینه برقی  دمش گرما به جهاتی است که امکان می دهد بالای آن تجهیزاتی مانند تلوزیون، ماکروفر، و آکواریوم قرار بگیرد.  

آیا نصب تلویزیون بالای شومینه در طراحی داخلی منزل مناسب است؟

شومینه برقی دیواری
 
بله. یکی از مزیت های شومینه برقی دمش گرما به جهاتی است که امکان می دهد بالای آن تجهیزاتی مانند تلوزیون، ماکروفر، و آکواریوم قرار بگیرد.
 

 

منبع :شومینه برقی 

۲۵ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۰:۵۲ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اکبر ممی پور

شومینه الکلی

شومینه الکلی و شومینه اتانولی

استفاده از شومینه الکلی شما را از چندین مزیت بهره مند می کند. زیبایی ظاهری و رنگ شعله، پاک بودن سوخت مصرفی، در دسترس بودن سوخت مصرفی، نصب بسیار آسان، قابلیت جا به جایی و باز و بسته کردن مداوم شومینه، ایمنی بالا، عدم نیاز به دودکش و سایر موارد موجب شده اند تا شومینه الکلی مورد انتخاب مشتریان زیادی باشند.

 این شومینه ها از سوختی سازگار با محیط زیست به نام اتانول استفاده می کنند و همین امر موجب شده تا به نام شومینه اتانولی نیز در بازار عرضه شوند. شومینه الکلی که به آنها شومینه های اتانولی نیز گفته می شود، از سال 2015 مورد اقبال بیشتری قرار گرفتند؛ زیرا آلایندگی بسیار پایین و حرکت پذیری بسیار خوبی دارند و از سمتی افراد را به استفاده از سوخت های زیستی تشویق می کنند. این شومینه بسیار سبک بوده و داخل خانه به راحتی قابل جا به جایی اند و حتی می توانید آنها را روی اشیای مختلف قرار دهید. در واقع هیچ زحمتی برای نصب این شومینه ها نخواهید داشت. 

شومینه الکلی

برعکس شومینه برقی، شعله های این شومینه ها واقعی اند و با یک فندک روشن میشوند. با این شومینه ها دیگر خبری از اتصالات الکتریکی نیست و دودکشی هم نیاز نخواهید داشت. سوخت این شومینه ها از نوع اتانول مایع است تا بتوانید به راحتی محفظۀ آن را با انواع الکل تغذیه کنید. این نوع شومینه، هیچ بویی داخل خانه متصاعد نمی کند و خاکستر و دودی نخواهید داشت. حرارت این شومینه نیز قابل تنظیم اند و روشن و خاموش کردنشان به راحتی انجام میشود.

با سوخت پاک تری که دارند، محیط زیست نیز از شما ممنون خواهد بود! ایمنی این شومینه ها در حدی است که میشود بدون قرار دادن مانعی در زیر آن، مستقیما روی کف چوبی اتاق قرار بگیرد. با فندک معمولی اجاق گازتان میتوانید آن را روشن کنید و از شعله های زرد و دلنشین لذت ببرید. در اکثر مدلها، در شرایط برابر، گرمای خروجی چیزی مابین 2.5 تا 3.5 کیلووات خواهد بود که با یک رادیاتور یا نصف یک شومینه هیزمی برابری میکند و ایرادات هیچ کدام را ندارد و به راحتی فضایی تا 40 متر مربع را گرم میکند.

شومینه الکلی

در بیشتر مدل ها، ظرفیت محفظه سوخت به حدی است که 4 الی 5 ساعت شومینه  روشن می ماند و با اتمام سوخت، بدون هیچ مشکلی خاموش میشود. در عرض 10 دقیقه شومینه خنک خواهد شد و میتوانید با باز کردن محفظه سوخت، مجددا آن را پر کنید.مثل بیشتر شومینه ها، شومینه الکلی ساختاری ساده دارند. میتوان این ساختار را به سه بخش تقسیم کرد: بدنۀ شومینه، باک یا محفظۀ سوخت، و متعلقات (شامل شیشه حفاظ شعله، سنگ، و هیزم های سرامیکی جهت زیبایی)نصب این نوع شومینه بسیار سریع است و هر زمان که اراده کردید جای آن را تغییر دهید، اجزا را از هم جدا کرده و با یک پیچ گوشتی و در عرض 10 دقیقه آن را در مکان جدید برپا کنید. بیواتانول چیست؟ بیوسوخت یا سوخت زیستی نوعی سوخت تجدیدپذیر است که توسط فرآیندهای متداول بیولوژیک طبیعت به وجود می آید و جنبه های منفی سوخت های تجدیدناپذیر را ندارد و بدون ایجاد آلودگی میسوزد.

این نوع سوخت را میتوان هم به صورت غیرمستقیم از زباله و فاضلاب حوزۀ صنعت و تجارت و بخش خانگی تامین کرد و هم میتوان از محصولات ارزان قیمت کشاورزی به طور مستقیم استخراج کرد که معمولا این محصول کشاورزی، ذرت است. بیواتانول صد در صد الکل است؛ ولی برای جلوگیری از استعمال خوراکی، در کشورهای مختلف دنیا آن را نه به صورت خام بلکه به شکل اتانول دینیچر یا تغییر شکل یافته عرضه میکنند و بدین منظور، نوعی طعمِ زننده و بدون بو به آن اضافه می کنند. در نتیجه، مادۀ الکلی خالص تبدیل به سوخت بیواتانول می شود.

منبع: شومینه الکلی

۲۴ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۰:۵۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اکبر ممی پور